Voor wie?

Onze activiteiten

bizLocator is een platform dat ondernemers ondersteunt in de zoektocht naar een passende locatie, in nauwe samenwerking met de dienst economie van lokale besturen, de makelaar en het Agentschap Innoveren & Ondernemen.

VOOR DE ONDERNEMER

Voor de ondernemer is bizLocator dé online marktplaats om bedrijfsruimtes, -panden, kantoren, pop-ups of andere vormen van commerciële ruimtes op te zoeken en te vinden. Een communityplatform waarbij de ondernemer in een oogopslag het volledige aanbod in zijn gewenste regio kan bekijken en waarop hij gratis contact kan opnemen met de aanbieder. Voor de ondernemer is het tevens interessant om via bizLocator in contact te komen met de lokale besturen die hem bij elke stap en vraag bijstaan met een antwoord. Kortom, ook met bizLocator blijf je jouw concurrentie één stapje voor.

 

VOOR DE MAKELAAR

bizLocator is een betrouwbare en neutrale marktplaats om unieke bedrijfslocaties op te adverteren. Panden publiceren is gratis en kan via manuele ingave of via geautomatiseerde scrapingtechnologie van uw eigen website. Elk pand dat via scraping opgehaald wordt, ondergaat een menselijke kwaliteitscontrole. Op deze manier garanderen we dat elk pand de nodige informatie bevat om de ondernemer voldoende te informeren. Uw panden publiceren op bizLocator? Neem contact met ons op via support@bizlocator.be.

 

VOOR DE GEMEENTE OF REGIONALE BESTUREN

Voor overheden is dit platform niet enkel een ondernemingsvriendelijke dienstverlening maar ook een instrument ter ondersteuning van het ruimtelijk-economisch beleid. Zo krijgt u als gemeente toegang tot een actueel overzicht van vraag en aanbod in uw gemeente en kan u als gemeente ook voor toekomstige evoluties steeds de juiste beslissingen maken ten gunste van de ondernemer. Daarnaast is het ook mogelijk om het aanbod in uw regio te publiceren via de eigen stads- of gemeentelijke website. Meer informatie over bizLocator en de mogelijkheden voor uw gemeente? Neem contact met ons op via info@bizlocator.be.