Voor wie?

 

bizLocator is een platform dat ondernemers ondersteunt in de zoektocht naar een passende locatie, in nauwe samenwerking met de dienst economie van lokale besturen, de makelaar en het Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Met bizLocator kunt u zich blijven concentreren op het ondernemen, ook bij het kiezen van een geschikte locatie of ruimte.

VOOR DE ONDERNEMER

Voor de ondernemer is bizLocator dé online marktplaats om bedrijfsruimtes, -panden, kantoren, pop-ups of andere vormen van commerciële ruimtes op te zoeken en te vinden. Een communityplatform waarbij de ondernemer in een oogopslag het volledige aanbod in een gewenste regio kan bekijken en waarop hij gratis contact kan opnemen met de aanbieder. Voor de ondernemer is het tevens interessant om via bizLocator in contact te komen met de lokale besturen die hem bij elke stap en vraag bijstaan met een antwoord.

 

VOOR DE MAKELAAR

bizLocator is een betrouwbare en neutrale marktplaats om unieke bedrijfslocaties op te adverteren. Panden publiceren is gratis en kan via manuele ingave of via geautomatiseerde scrapingtechnologie van uw eigen website. Elk pand dat via scraping opgehaald wordt, ondergaat een menselijke kwaliteitscontrole. Op deze manier garanderen we dat elk pand de nodige informatie bevat om de ondernemer voldoende te informeren. Uw panden publiceren op bizLocator? Neem contact met ons op via support@bizlocator.be.

 

VOOR DE GEMEENTE OF REGIONALE BESTUREN

Voor overheden is dit platform niet enkel een ondernemingsvriendelijke dienstverlening maar ook een instrument ter ondersteuning van het ruimtelijk-economisch beleid. Zo krijgt u als gemeente toegang tot een actueel overzicht van vraag en aanbod in uw gemeente en kan u als gemeente ook voor toekomstige evoluties steeds de juiste beslissingen maken ten gunste van de ondernemer. Daarnaast is het ook mogelijk om het aanbod in uw regio te publiceren via de eigen stads- of gemeentelijke website. Meer informatie over bizLocator en de mogelijkheden voor uw gemeente? Neem contact met ons op via info@bizlocator.be.

 

Bestuursmodel

Dit publiek-privaat initiatief wordt verder vormgegeven via een stuurcomité met vertegenwoordigers van de verschillende belanghebbenden: De Vlaamse Overheid, lokale besturen, vastgoedprofessionals en vertegenwoordigers van de ondernemers.

Stuurcomité : Agentschap Innoveren & Ondernemen, ORIS, CIB Vlaanderen, de Vlaamse ICT Organisatie, VOKA, Unizo, Leiedal, wvi en pilootgemeenten Gent, Aalst, Kortrijk, Lokeren, Sint-Niklaas en Wetteren.

Duurzaam initiatief

bizLocator is een publiek-privaat initiatief, ontstaan vanuit een impulsfinanciering van het Agentschap Innoveren & Ondernemen met ORIS, CIB Vlaanderen en de Vlaamse ICT Organisatie als partners.

Om de dienstverlening van dit nieuw platform te kunnen blijven verzekeren is er gekozen voor een economisch model waarbij de aanbieder van het vastgoed een vergoeding betaalt van €5 voor een kwalitatief contact, met een maximum van €25 per vastgoedobject (en per uniek contact). Stap als makelaar nu in en geniet van een 100% korting op elke lead-activatie!

Dit model laat aanbieders van vastgoedobjecten toe om zonder bijkomende kost te publiceren op verschillende websites en portalen en kan via manueel beheer of scraping van eigen website. bizLocator is gratis voor ruimtevragers en overheden.