Technische documentatie

Widget

bizLocator kan zonder technische investeringen geïntegreerd worden in jouw website op basis van een widget. Deze ‘widgets’ kunnen geconfigureerd worden zodat ze de huisstijl van je organisatie of site overnemen. Zelf kan je de widget dan verder beheren zoals het instellen van het interessegebied of de aangeboden types van vastgoedobjecten.
Wil je het aanbod van bizLocator publiceren? Neem dan contact op met info@bizlocator.be.

API’s

Wij werken er ook aan dat er zo snel mogelijk API’s van bizLocator beschikbaar worden voor derden. Dit laat iedereen, die het economisch model ondersteund, toe om kosteloos een eigen portaal/mobiele applicatie op te zetten of de gegevens te hergebruiken op een bestaand portaal. 
Hergebruik van gegevens is gratis.
De vereiste is het ondersteunen van het economisch model van bizLocator, waardoor het platform verder onderhouden kan worden. Hiervoor moet de gebruiker van de data de leads verzenden via bizLocator. In dit economisch model betaalt de aanbieder van het vastgoed (vastgoedprofessional) een vergoeding van €5 voor een kwalitatief contact, met een maximum van €25 per vastgoedobject (per pand) of uniek contact.