Over bizLocator

Welkom op bizLocator

Als ondernemer is tijd uw meest kostbare bron voor de vooruitgang van uw activiteit. bizLocator maakt een niet-onbelangrijke keuze voor u eenvoudiger. Of u nu start met een nieuwe zaak, uitbreidt naar een nieuwe regio of uw commerciële activiteit volledig wenst te verplaatsen, via bizLocator heeft u die nieuwe locatie razendsnel gevonden. Duik in het aanbod van meer dan 180 aanbieders en ontdek welke panden voldoen aan uw zoekcriteria. Heeft u een vraag voor de gemeente of stad? Dan kunt u dit per direct tijdens het bekijken van de zoekresultaten via het menu linksboven 'Stel een vraag'.

Met bizLocator kunt u zich blijven concentreren op het ondernemen, ook bij het kiezen van een geschikte locatie of ruimte.

 

Bestuursmodel

Dit publiek-privaat initiatief wordt verder vormgegeven via een stuurcomité met vertegenwoordigers van de verschillende belanghebbenden: De Vlaamse Overheid, lokale besturen, vastgoedprofessionals en vertegenwoordigers van de ondernemers.

Stuurcomité : Agentschap Innoveren & Ondernemen, ORIS, CIB Vlaanderen, de Vlaamse ICT Organisatie, VOKA, Unizo, Leiedal, wvi en pilootgemeenten Gent, Aalst, Kortrijk, Lokeren, Sint-Niklaas en Wetteren.

Duurzaam initiatief

bizLocator is een publiek-privaat initiatief, ontstaan vanuit een impulsfinanciering van het Agentschap Innoveren & Ondernemen met ORIS, CIB Vlaanderen en de Vlaamse ICT Organisatie als partners.

Om de dienstverlening van dit nieuw platform te kunnen blijven verzekeren is er gekozen voor een economisch model waarbij de aanbieder van het vastgoed een vergoeding betaalt van €5 voor een kwalitatief contact, met een maximum van €25 per vastgoedobject (en per uniek contact). Stap als makelaar nu in en geniet van een 100% korting t.e.m. 30 juni 2018.

Dit model laat aanbieders van vastgoedobjecten toe om zonder bijkomende kost te publiceren op verschillende websites en portalen en kan via manueel beheer of scraping van eigen website.

bizLocator is gratis voor ruimtevragers en overheden.