News

Tool in de kijker

bizLocator staat als 'tool in de kijker' in de 81e editie van CIB info. Heb jij het artikel al gespot?

Top 5 vragen rond vestigingsadvies

Via bizLocator treed je rechtstreeks in contact met het Agentschap Innoveren & Ondernemen en meer dan 50 gemeenten en intercommunales. Met een ruime kennis over het ruimtelijk-economisch beleid staan ze jou rechtstreeks en persoonlijk bij tijdens jouw zoektocht naar de ideale vestiging voor een professionele activiteit.

bizLocator, voor de ondernemer.

16 november is 'Dag van de ondernemer'. #dagvdondernemer

Ondernemerschap, het is een kunst en passie. Een waarvoor we met bizLocator heel wat inspanningen doen om ondernemers die op zoek zijn naar een locatie of ruimte vooruit te helpen. Via bizLocator kan je vandaag ruim 4.000 bedrijfslocaties, kantoren, winkelruimtes, percelen, ... vinden die onmiddellijk beschikbaar zijn. Daarnaast zijn er al meer dan 50 deelnemende gemeenten en intercommunales die je rechtstreeks bjistaan indien je met praktische vragen zit.

Straat in het vizier

5 lokale besturen (Geel, Heist-op-den-Berg, Herentals, Mol en Hoogstraten) en de provincie Antwerpen zetten samen hun schouders onder het nieuw Europees project ‘Straat in het vizier’. Een van de actiepunten is het aantrekken van ondernemers en het aanbod vrijstaande winkelruimtes kenbaar maken. Provincie Antwerpen nam hiervoor reeds contact op met bizLocator, het grootste platform voor bedrijfsvastgoed in Vlaanderen.

bizLocator op het Vastgoedcongres 2018

Het wordt stilaan een jaarlijkse traditie. bizLocator neemt op vrijdag 30 november met een eigen stand deel aan de 19de editie van het Vastgoedcongres, een organisatie van CIB Vlaanderen.

Pagina's