News

bizLocator, voor de ondernemer.

16 november is 'Dag van de ondernemer'. #dagvdondernemer

Ondernemerschap, het is een kunst en passie. Een waarvoor we met bizLocator heel wat inspanningen doen om ondernemers die op zoek zijn naar een locatie of ruimte vooruit te helpen. Via bizLocator kan je vandaag ruim 4.000 bedrijfslocaties, kantoren, winkelruimtes, percelen, ... vinden die onmiddellijk beschikbaar zijn. Daarnaast zijn er al meer dan 50 deelnemende gemeenten en intercommunales die je rechtstreeks bjistaan indien je met praktische vragen zit.

Straat in het vizier

5 lokale besturen (Geel, Heist-op-den-Berg, Herentals, Mol en Hoogstraten) en de provincie Antwerpen bundelen de krachten in een nieuw Europees project Straat in het vizier. Het doel van dit project is de versterking van het kernwinkelgebied. In elke deelnemende stad of gemeente wordt één winkelstraat een ‘conceptstreet’ of ‘proefstraat’ waarin alle actoren samen allerlei acties op het getouw zetten om hun winkelstraat terug aantrekkelijk te maken.

bizLocator op het Vastgoedcongres 2018

Het wordt stilaan een jaarlijkse traditie. bizLocator neemt op vrijdag 30 november met een eigen stand deel aan de 19de editie van het Vastgoedcongres, een organisatie van CIB Vlaanderen.

Stap voor stap naar bizLocator 2.0

Je hebt het misschien al gemerkt: onze programmeurs sleutelen volop aan bizlocator.be en de lokale widgets. Dankzij de input van de verschillende betrokken partijen evolueren we geleidelijk aan naar een nieuwe versie van de tool, bizLocator 2.0.

vind uw droomlocatie in regio Rivierenland

Afgelopen vrijdag 7 september gaf intercommunale IGEMO, samen met de gemeenten uit de regio en Vlaio het startschot voor bizLocator in regio 'Rivierenland'.

Pagina's