Meer dan 200 professionele aanbieders

Ben je op zoek naar een locatie voor jouw professionele activiteit? Dankzij bizLocator krijg je toegang tot het aanbod van meer dan 200 professionele aanbieders waaronder makelaars, projectontwikkelaars en meer.

Grootste aanbod in Vlaanderen

Alles in 1 overzicht. Dat is bizLocator! Niets gevonden? bizLocator zoekt voor jou door je zoekopdracht te bewaren. Dankzij ons ruim aanbod bedrijfsvastgoed sta je rechtstreeks in contact met de juiste aanbieder.

Ondersteuning via lokale besturen

Meer dan 40 steden en gemeenten ondersteunen de zoekende ondernemer met bizLocator. Ook via hun website kan je een overzicht van het lokaal aanbod professioneel vastgoed raadplegen of in contact treden met de stad of gemeente.

Welkom op bizLocator

bizLocator is het kanaal dat ondernemers helpt in de zoektocht naar een passende professionele locatie, in nauwe samenwerking met de dienst economie van de lokale gemeente en het Agentschap Innoveren & Ondernemen.

bizLocator is een platform waar professionele aanbieders hun aanbod bedrijfslocaties kunnen adverteren. Of het nu om een kantoor, een horeca-pand of om pop-up vastgoed gaat; bizLocator brengt aanbieders van bedrijfsruimte en ondernemers met elkaar in contact. Zo kan de ondernemer zich blijven concentreren op wat voor hem/haar belangrijk is, nl. ondernemen!

Voor overheden is bizLocator niet enkel een ondernemingsvriendelijke dienstverlening maar ook een instrument ter ondersteuning van het ruimtelijk-economisch beleid. Via de pagina 'Deelnemende besturen' kan je nagaan welke steden, gemeenten en intercommunales bizLocator meenemen in hun eigen dienstverlening.