Help

Hoeveel kost een publicatie?

Vastgoedprofessionals kunnen hun aanbod gratis plaatsen op bizLocator via de tool bizMart. Zij kunnen dit manueel doen of de informatie wordt automatisch overgenomen van hun eigen website (hieraan zijn een aantal minimumvoorwaarden verbonden). Daarnaast kan u ook gebruik maken van onze bizMart-API om uw aanbod door te sturen. Zo worden onregelmatigheden, die zich bij het scrapen kunnen voordoen, vermeden.

De automatische overname en publicatie op bizLocator en de website van de gemeente is volledig gratis. Geen reactie = geen kosten

Krijg je een reactie van een geïnteresseerde ondernemer, dan betaal je vijf euro (incl. BTW) voor de contactgegevens. Er is wel een plafond van 25 euro per vastgoedpublicatie. Stel: je krijgt zeven reacties van geïnteresseerde ondernemers op eenzelfde zoekertje, dan betaal je toch nooit meer dan 25 euro.

Indien eenzelfde ondernemer verschillende leads verstuurt, dan betaal je ook maar één keer 5 euro.
Momenteel loopt een kennismakingsactie waardoor de kostprijs van een lead verlaagd is tot € 0. *

 

*bizLocator geeft zijn gebruikers 100% korting (ipv 5.00 euro inclusief BTW nu 0 euro) op het activeren van pandleads en searchleads, dit zonder een limiet op het aantal leads, tot wanneer we meerdere publicatieformules lanceren waaruit de professionele aanbieder kan kiezen. Deze nieuwe publicatieformules zullen het gebruik, meer bepaald de contactopname tussen geïnteresseerde ondernemer en makelaar versnellen en vereenvoudigen.

Waar is bizLocator beschikbaar?

bizLocator is beschikbaar over heel Vlaanderen. Daarnaast kan je ook lokaal ontdekken welk aanbod er bij jou in de buurt beschikbaar is.

Ontdek alle deelnemende gemeenten en besturen via de pagina 'Deelnemende besturen'.

Wij bij bizLocator zijn er echter volop mee bezig om aanbieders van vastgoed over héél Vlaanderen aan te trekken om zo het aanbod zo snel mogelijk uit te breiden.
Daarnaast zijn we ook volop bezig met het aantrekken van nieuwe gemeentes en regio's om ons project op regionaal niveau uit te dragen.

Waarom moet ik aanmelden?

Zonder aangemeld te zijn, kan je zoeken in de panden en het detail van deze panden bekijken.

Wie zich ook aanmeldt heeft heel wat voordelen:

- Sla je favoriete panden op

- Bewaar een zoekopdracht en wordt gecontacteerd door aanbieders van matchende panden

- Neem contact op met de professionele aanbieder van een pand

- Stel een vraag aan de gemeente of lokale besturen

*Jouw persooninformatie wordt enkel gedeeld met bovenstaande betrokken partijen door het nemen van bepaalde acties op bizLocator. Onder acties verstaan we het aanvragen van informatie of het melden van een bewaarde zoekopdracht.

Hoe kan ik aanmelden?

Meld je voor het eerst aan? Klik rechtsboven op 'Aanmelden' en vervolgens op 'Nieuw account aanmaken'. Vul de noodzakelijke velden in en bevestig vervolgens je nieuwe account door onderaan te klikken op 'Nieuwe account aanmaken'. Je ontvangt hierna een e-mail om jouw nieuwe account te verifiëren.

Let op: Professionele aanbieders dienen zich aan te melden of registreren via het portaal bizMart om hun aanbod te publiceren op bizLocator.be.