Over bizLocator

Bestuursmodel

Dit publiek-privaat initiatief wordt verder vormgegeven via een stuurcomité met vertegenwoordigers van de verschillende belanghebbenden: De Vlaamse Overheid, lokale besturen, vastgoedprofessionals en vertegenwoordigers van de ondernemers.

Stuurcomité : Agentschap Innoveren & Ondernemen, ORIS, CIB Vlaanderen, de Vlaamse ICT Organisatie, VOKA, Unizo, Leiedal, wvi en pilootgemeenten Gent, Aalst, Kortrijk, Lokeren, Sint-Niklaas en Wetteren.

Duurzaam initiatief

bizLocator is een publiek-privaat initiatief, ontstaan vanuit een impulsfinanciering van het Agentschap Innoveren & Ondernemen met ORIS, CIB Vlaanderen en de Vlaamse ICT Organisatie als partners.

Om de dienstverlening van dit nieuw platform te kunnen blijven verzekeren is er gekozen voor een economisch model waarbij de aanbieder van het vastgoed een vergoeding betaalt van €5 voor een kwalitatief contact, met een maximum van €25 per vastgoedobject (en per uniek contact).

Dit model laat aanbieders van vastgoedobjecten toe om zonder bijkomende kost te publiceren op verschillende websites en portalen.

bizLocator is gratis voor ruimtevragers en overheden.